RSS

Notícies

29 de febrer de 2008

Arriba l"e-Moció" a l'Ajuntament de Reus

El grup municipal de la CORI s'ha compromès a fer d'amplificador de les propostes de la gent

CORI - Oficina de Comunicació

Amb aquesta mesura el grup municipal de la CORI vol donar veu a tota la gent que ho vulgui

L'ampli de la CORI 

A partir de l’1 de març, el grup municipal de la CORI cedirà la seva veu a tothom que ho desitgi, sigui friqui o juantxi, sense miraments.

Això si, com ja sabeu, gràcies al nostre alcalde amb la complicitat, entre cortines, dels altres vint-i-cinc regidors (10 PSC, 8 CIU, 4 PP, 2ERC i 2 de ICV-EUiA), la veu de la CORI s’ha vist censurada a només dues mocions i dos precs o preguntes a cada ple. És una llàstima, però és així.

Per tant, ens hem vist obligats a fer un calendari de selecció de les millors propostes.

Els quinze primers dies de cada mes serviran per a la recepció de propostes, ho podeu fer a través del mail g.m.cori@reus.cat, al telèfon 977 010 085, personalment o com us vagi millor.

La tercera setmana exposarem totes les propostes rebudes a la nostra web i a través de l’enquesta podreu escollir la que creieu que hem de presentar al plenari municipal.

Les propostes només serviran per un mes, encara que ens reservem la possibilitat de tornar-ne a fer servir alguna si ho creiem oportú.

Serà necessari posar la forma de contacte per fer-vos arribar les respostes dels diferents grups municipals.

També ens reservem la possibilitat d’utilitzar, com a molt, una moció i un prec o pregunta a cada ple. Tot dependrà de les necessitats del grup municipal.

Com diu el nostre regidor “Reus ja té 107.000 regidors“.

Ara ja podeu fer de regidors de la CORI, per amor a Reus, això si.