RSS

Galeria

23 de febrer de 2008

La CORI visita l'Spannabis 2008

Aquest cap de setmana a Cornellà hi té lloc una de les fires més interessants que podem trobar prop de Reus. La fira del cànem.

CORI - Oficina de Comunicació

Tot el sector internacional del cànem animà al nostre regidor a fer servir la veu de la CORI per legalitzar la marihuana, fent de Reus la ciutat més respectuosa amb la llibertat individual.

La Revolució Juantxi s'està estenent per tots els racons més "undergrounds" del nostre país i cada dia són més les veus individuals i col.lectives que hi donen suport. Ahir tot el sector del cànem (que és veritablement juantxi) es va volcar amb la revolució liderada pel nostre regidor.

Vam arribar a Cornellà cap a les dues de la tarda, a les dues i deu ja ens rebien amb un canutet a la mà, esplèndit, una varietat de la New York Diesel, la potència de "l'amiga" va marcar el nostre futur dins la Fira.

La veritat és que no esperàvem que la Revolució Juantxi hagués traspassat i calat tant fons fora les fronteres del Baix Camp, primer ens pensàvem que podíem estar sota els efectes del TCH, però no, hores després tot seguia igual, autògrafs, fotos, entrevistes, caladetes, piropos i riallades van fer que el nostre somriure no s'esborrés ni un sol moment de les nostres cares. Per agraïr de veritat.

Acords de col.laboració amb el partic cannàbic RCN-NOK, una xerradeta molt interessant amb els de la revista "Cañamo", acords amb el Gremi de Grows i moltes altres coses que ja no recordem és el més destacat de la jornada.