RSS

Notícies

19 de gener de 2008

Sant Canut gloriós

Avui 19 de gener és el dia de la "llibertat individual" per mèrits propis

CORI - Oficina de Comunicació

Un any més, un canut més

Prohibit prohibir (J.Sisa) 

Istockphoto 

Un any més, St.Canut!

Però que de pressa passen els anys i que poc a poc que canvien les coses! Què s'en va fer d'aquelles clucades d'ull dels socialistes al moviment cannabic quan encara eren a l'oposició? Doncs, silenci absolut i... una llei antitabac!! Què és com si diguessim que, de fum, ni parlar-ne!

I els cannabistes, dropos com som de mena i, si no, n'aprenem fumant, ja ens haviem endormiscat als llorers, tot confiant que ens ho darien tot fet!! Però no, qui no plora, no mama i, tot i plorant, feina rai!!

I, és que de cop i volta, sembla que el cannabis ha passat a ser un tema menor. Entre estatuts, rodalies i dialegs de sords, s'han passat la legislatura ocupats en no fer res perquè tot segueixi pitjor.

I una decada més ens toca repetir que el cannabis és més que un club, que simbolitza moltes més coses que un cogollo tendre, que va molt més enllà,... Tenim o no tenim dret a disposar lliurement del propi cos? Tenim o no tenim dret a defensar-nos dels abusos de les multinacionals farmacèutiques buscant recursos propis, com s'ha fet al llarg de milers d'anys? Tenim dret a l'eutanasia, a l'avortament, a prendre decisions dificils sobre nosaltres mateixos i en llibertat? Tenim dret a decidir quin preu estem disposats a pagar per escollir el remei que millor ens senta? Tenim dret a equivocar-nos i assumir-ho, si fos el cas?

Tenim dret a fer un canut, conyicollons?!!

Blok Narcodruïda