RSS

Notícies

22 de desembre de 2007

L'alcalde no cobra 79.903 euros

Cobra més

CORI - Oficina de Comunicació

Aquesta és la conclusió a la que ha arribat el nostre Grup Municipal després de conèixer els resultats de la rifa

SIC 

Us desitgem bones festes! 

Les sospites del GM de la CORI es veuen reforçades. L'alcalde cobra molt més. Tot i no rascar un euro en el sorteig més juantxi de l'any, el fet d'haver-se confirmat les nostres sospites ja ha estat una bona excusa per obrir el cava, les neules, la cervesa i altres rareses.

Des d'avui mateix, ja us ho avancem, posarem tots els nostres mitjans per intentar esbrinar la quantitat real que cobren els 26 regidors del BPPNIR, per poder afrontar el sorteig del 2008 amb garanties. També intentarem esbrinar els sous dels executius d'INNOVA, ens interessen, per si de cas.

Esperem també fer-vos 5 cèntims pròximament del Ple de Pressupostos. La secció de la Cara B del Ple haurà d'esperar a que l'Ariel s'aixequi de la ressaca, que serà dura, segur. L'Ariel ha deixat la festeta confessant que era Nostradamus, que les proves estan a Telecori on ell ja pronosticava que si no sortia el 79.903 era perquè l'alcalde ens enganyava amb el sou. De fet té raó, ho podeu veure, a la carta, a Telecori (http://tv.cori.cat).

Bones festes i recordeu que la Guàrdia Urbana ha de posar 4 milions d'euros amb multes l'any 2008 per cobrir els pressupostos. Nosaltres abandonarem els cotxes, les motos, les bicis i els patins a Riudoms a Castellvell o al Tecno-park.

Que no t'atrapin!

Enllaços interessants