RSS

Agenda

08 de desembre de 2007

Roda de premsa: "El govern i les noves maneres de censurar als ciutadans"

El govern ocupa sense miraments els espais "cartes del lector", deixant sense veu als habitants de Reus i rodalies.

CORI - Oficina de Comunicació

Aquesta manera tan democràtica de censurar als habitants que ténen alguna cosa a dir, marca el camí del juantxisme dins l'ajuntament.

Convocatòria per a periodistes: Les cortines de fum del govern

Dia: dilluns 10 de desembre de 2007.

Hora: 11.30 h.

Lloc: Despatx Grup Municipal

Durada: 20 minuts aprox.

Aquests últims dies el partit majoritari del govern (PSC) ha fet referència al nostre partit acusant-lo de rebre ordres, fent servir el llenguatge corporal durant els Plens, del "seu" i no "nostre" soci a l'oposició (CiU). Per fer tal acusació han fet servir els únics espais que disposen els habitants de Reus en els mitjans de comunicació de la ciutat per dir la seva. Els espais "cartes dels lectors".

Sabem que ells també són lectors d'aquests mitjans, de fet us assegurem que es passen més temps llegint el diari que treballant, però des de la CORI creiem que els partits ja disposen de les seves eines per publicitar-se i denunciar sentre trepitjar l'únic raconet que queda dins els mitjans de comunicació als nostres ciutadans per fer-se sentir. Que pretén el PSC ocupant el lloc dels ciutadans als mitjans de comunicació? Per què no deix que la gent pugui dir la seva? Ténen por d'alguna cosa? La CORI mai farà servir aquests espais, la CORI respecta a la gent.

El que ens haurien d'explicar és com el soci del govern a l'oposició (PP) pot fer el juantxi sense miraments i sense rebre cap toc d'atenció del nostre alcalde. La proposta del lider popular a "ajuntar els Marxants i les prositutes per recórrer junts diferents llocs de la ciutat", calificada per la CORI, com la juantxada més gran dita de moment en aquest mandat, ha volgut ser tapada pel nostre alcalde amb les senyals del Pellicer a l'Ariel (i l'Ariel sense saber-ho), com si fós alguna cosa important.

Estirant del fil trobarem alguna cosa més.

Les cartes dels lectors pel poble!

Us hi esperem.

Gràcies per la vostra atenció.

CORI - Oficina de Comunicació

Coordinadora Reusenca Independent

www.cori.cat