RSS

Notícies

20 de novembre de 2007

L'Associació PEREZ neix per defensar i assessorar els afectats per les expropiacions injustes a Reus

La mare d'un diputat socialista reusenc a Madrid protagonista de la primera reunió

CORI - Oficina de Comunicació

Una dotzena d'afectats i el nostre regidor, com assessor, s'han reunit avui al primer pis del Cafè de Reus.

El Cafè de Reus 

El diputat socialista 

Avui neix a Reus una nova associació per defensar els drets de tots els ciutadans davant les expropiacions injustes.

L'estrella de la nit ha estat, sense dubte, la mare del diputat. Semblava la més afectada, però si t'escoltaves el que deia i tancaves els ulls, senties el nostre alcalde defensant el Pla Parcial, però amb veu de dona, és clar. La Senyora ha vingut a la reunió com afectada al Pla Parcial de la zona de l'Escola Montsant, hi té una parcela de 10.000 m2.

D'aquella zona n'han vingut també un matrimoni i dos homes. Al matrimoni en qüestió li tiren el mas a terra tot just acabada ara la hipoteca. Als dos homes els hi parteixen el tros en dos i a la mare del diputat li prenen un bocí de terra. A ella si li agrada el Pla Parcial.

Altres assistents, com els afectats per les obres de l'AVE, ja resignats, prometien ajudar als altres afectats fins al final. Aquests afectats ens han explicat com els hi han tirat el mas i s'han vist obligats a viure en barracons prefabricats, una de les afectades té més de vuitanta anys.

En la reunió s'ha parlat molt de l'actitud del govern en general i la lentitud per rebre resposta a les al.legacions presentades, hi ha gent que porta mig any sense saber què passarà amb casa seva.

Si estàs afectat per alguna expropiació injusta ja téns la teva associació.