RSS

Notícies

15 de juliol de 2007

L'Alcalde es "despulla"

Tot i "despullar-se" davant el periodista Ivan Rodón, l'Alcalde demostra no haver trobat, encara, el juantxi que porta dins

CORI - Oficina de Comunicació

Admet sentir-se "incòmode i preocupat" amb l'entrada de la CORI a l'Ajuntament i el nombrament del Pirata com a membre del Patronat de Turisme.

L'Alcalde oficial 

"Lo peor que puede ocurrir es que los ciudadanos tomen conciencia de que ellos van por un lado y los políticos, por otro". Lluís Miquel Pérez. Diari de Tarragona. Diumenge 15 de juliol. Podeu baixar-vos l'entrevista amb pdf a l'enllaç de la dreta.

Tot i la ressaca matinera, després de disfrutar del primer festival MONDO (felicitats per cert), creiem que hi han coses que s'entenen a la primera. Això no és ciència ficció.

En un atac de nerviosisme, l'alcalde es confessa davant tota la província i diu sense embuts el que tothom ja sap, "els polítics van cap a un costat i els ciutadans cap a un altre". El que ja no és tan normal, és afegir-hi, "el pitjor que pot passar és que els ciutadans en tinguin conciència". Senyor alcalde, el juantxisme ja fa molt de temps que ho sap, tot i que bona part del dia i més a la nit, el nostre estat de conciència sigui més aviat nul. Però bé, tal i com hem dit, tot això pot ser una mala interpretació o potser és cosa de la ressaca? El nostre subconscient treballa de valent.

En la mateixa entrevista l'Alcalde diu haver entès el missatge. No es preocupi, ens tindrà 4 anys al seu costat.

"Esta semana hemos tenido una reunión del comité ejecutivo de la Federació de Municipis y acordamos que la próxima asamblea estará enfocada a buscar las complicidades de la sociedad en las realidades cambiantes del nuevo siglo. O adaptamos las prioridades de gobierno a ese enfoque, o no vamos a involucrar a la gente, que seguirá sin ánimo de acudir a las urnas o, en el caso de hacerlo, de emitir un voto de castigo" diu l'Alcalde.

Com erradicar el juantxisme ja ocupa un lloc a l'agenda dels polítics.

Don't worry be juantxi!
Continguts multimèdiaEnllaços interessants