RSS

Notícies

05 de juliol de 2007

El Juantxisme arriba, de moment, fins a Polònia

El malson del BPPNIR creix sense miraments

CORI - Oficina de Comunicació

L'equip del Polònia (TV3) mira de reüll el Juantxisme.

El Juantxisme a TV3 

Avui fa una setmana tot just el programa de TV3, Polònia, feia sortir en un dels seus gags a un imitador d'Elvis en representació del PIE (Partit d'Imitadors d'Elvis). Aquest gag el podeu veure a l'enllaç de la dreta. El BPPNIR se'n fa creus.

Poc es pensava el BPPNIR que amb la seva manera d'actuar i d'entendre la política arribarien tan lluny mediaticament, gràcies a la CORI, això si. I és que la vida dóna aquestes sorpreses, tan desagradables pel BPPNIR. Mirin cap a on mirin sempre hi veuen algú disfressat d'Elvis o d'Ariel. Ja pot ser el mateix Ariel passejant per Reus, un anunci del Mini One, una inauguració d'una botiga al Pallol, a l'aparador dels Llums Domingo, a la Televisió, als Diaris o al Ple, sempre es troben davant amb l'esperit del juantxi més admirat de la política municipal reusenca. Ningú aixeca tanta admiració i passió, tan dins com fora de Reus, com el nostre Regidor.

Molts són els Satèl.lits que ens vénen de totes les faccions del BPPNIR donant consells de com hem d'aplicar el Juantxisme a la política. A tots ells, gràcies. Però de moment preferim que si volen ajudar realment al Juantxisme, segueixin aconsellant als seus respectius partits com fins ara. Ells mateixos han portat els seus partits cap a l'actual situació, mireu com a exemple la facció més enfadada i republicana del BPPNIR, que han perdut més de 2.500 vots respecte a la CORI, 2.569 per ser exactes, situant-nos només a 1.020 vots de diferència o mirat d'una altra manera a un tristíssim 2'9% més dels vots. Bona feina i bons consells, si senyor.

Aconsellem als Regidors del BPPNIR, sobretot a la facció Governamental, seguir al peu de la lletra les instruccions d'aquests Consellers amb sou del partit. L'incompliment de les seves sugerències portarà al Juantxisme a la victòria.

Si algun membre del BPPNIR pensava en ser el primer a sortir a Polònia molt ens temem que ja no podrà ser (tot i els esforços que han fet). L'Ariel ja té el seu imitador a Polònia, i com molt bé han caricaturitzat, l'Ariel és tan tímid a la vida real com el personatge de la Tele.

El Juantxisme arribarà molt lluny, a Polònia no s'aturarà.

Tenim les de perdre, però guanyarem!