RSS

Notícies

04 de juliol de 2007

Un Regidor, amb molta iniciativa, atura l'Ariel al passadís de l'Ajuntament i l'informa del sou que cobra

Un autèntic malson s'està apoderant dels membres del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus)

CORI - Oficina de Comunicació

Des del passat Ple, on es van discutir els sous dels polítics municipals, i on la CORI va ser l'únic partit que va votar en contra de l'augment dels mateixos, tots els membres del BPPNIR estan patint atacs d'ansietat i de malson.

Psicosis al BPPNIR 

El Dr.Estivill farà un llibre pel BPPNIR per evitar la psicosis juantxística i poder dormir bé sobre els feixos d'euros 

Tot i que el BPPNIR controla el Ple Municipal per 26 Regidors a 1, aquest 1 s'està convertint en un veritable mal son, tal i com ja advertia l'Ariel durant la campanya.

El fet ho demostra que un regidor del BPPNIR en un atac d'ansietat, però amb un somriure políticament correcte, va aturar l'Ariel i altres membres de la CORI en un passadís municipal, per confessar-li que cobrarà 2.525 euros al mes (les pagues extres no les ha comptat). El regidor en qüestió sumava i multiplicava a velocitats marcianes, i clar està, l'Ariel i companyia no van poder apuntar els càlculs i molt menys memoritzar-los. També els hi va comentar que a la seva antiga feina, fent de policia, cobrava 2.300 euros. Sent el primer Regidor que ens confessa el seu sou ha demostrat que és un Regidor amb molta iniciativa. Aquestes iniciatives també les ha de tindre amb tots els ciutadans de Reus, que en definitiva li paguen el sou i es mereixen tindre de primera mà la mateixa informació que nosaltres.

Si multipliquem 2.525 euros per 14 pagues anuals (segur que n'hi ha 15 ja us ho direm) fa un total de 35.350 euros que multiplicats per 4 anys fan 141.400 euros o el que és el mateix 23.526.980 pessetes. Fent aquests numeros de l'"abuela" no ens extranya que cap membre del BPPNIR votés en contra de l'augment de sous, si és que amb aquests sous no poden viure!

De totes maneres això només són quatre numeros mal fets, segur que el senyor Regidor no tindrà cap motiu per no ensenyar-nos cada mes el que guanya i mostrar-nos clarament el que ingressa realment.

Des de la CORI us informem que el nostre Regidor, encara no ha vist un euro. Quan ho faci rapidament us informarem i us podreu descarregar la nòmina des de la nostra pàgina. Nosaltres no tenim res per amagar.

Des d'aquestes humils línies demanem als 27 Regidors de la ciutat que publiquin voluntariament cada mes a la Revista mensual d'El Mercadal o a la web municipal les seves nòmines per acabar amb les especulacions i comentaris instal.lats als bars de la ciutat.

Esperem que l'Alcalde prengui nota del Regidor i junts vagin porta per porta, per tot Reus, ensenyant als veïns de la ciutat la seva nòmina.

La Cori pel poble!