RSS

Notícies

01 de juliol de 2007

S'ha acabat la Festa Major de Sant Pere, ara Misericòrdia!

Per primer cop la CORI farà un homenatge a la Patrona com a Grup Municipal.

CORI - Oficina de Comunicació

A la CORI no se li acaben les piles i tot just ara que hem acabat les festes de Sant Pere, comencem a preparar les de Misericòrdia.

L'Ariel despertant-se d'un mal son un dia de Festa Major (sospitem que somiava amb el BPPNIR) 

Ton Briansó 

Encara amb la ressaca al cervell, com no podia ser d'una altra manera, per tal d'agraïr la bona sort que ha portat el nom de la Verge de Misericòrdia, en aquest cas el seu diminutiu, al nostre Partit, organitzarem durant les festes del setembre una sèrie d'actes populars, gratuïts i molt juantxis.

Els actes encara estan per concretar, més endavant ja us els farem saber.

Des d'aquestes línies agrair a tothom les mostres de suport que ens heu donat a tots els membres de la CORI durant aquests dies de Festa Major pel carrer. Des de la Processó de Completes, on l'Ariel és aclamat per la ciutat, passant per les Barraques, la Palma o al Carrilet.

El BPPNIR sabem que no està content amb la reacció popular aclamant a l'Ariel durant la Processó, cosa rara amb lo democràtics que són. Segons ens han dit des de la facció Popular, mai havien sentit aplaudiments cap a cap Regidor Municipal durant la Processó de Completes.

Sabem que el BPPNIR no ens vol a INNOVA, sabem que no ens volen enlloc, però la gent de Reus els hi recorda cada dia a cada moment que el Juantxisme s'està extenent per la ciutat i que res podran fer per aturar la Revolució Juantxi.

Sabem on anem, sabem el que volem.

Senyores i Senyors del BPPNIR, el Juantxisme ja és aquí.