RSS

Notícies

25 de juny de 2007

La CORI estrena el despatx provisional de l'Ajuntament

Avui dilluns l'Ariel ha inaugurat, de manera oficial, el despatx provisional de la Coordinadora Reusenca Independent

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

L'Ariel Santamaria rodejat d'alguns membres de la CORI ha estrenat el despatx del Grup Municipal de la CORI.

Passin i vegin, seguin i beguin... 

La Marina i l'Ariel. 

El num.7 també ha vingut a gravar per a Telecori 

2 juantxis molt juantxis! 

Avui dilluns 25 de juny queda inaugurat el despatx provisional del Grup Municipal de la CORI dins el Consistori. El despatx encara no té un horari fixe, quan el tingui el comunicarem. De moment, si us podem dir, hi serem de les 17 a les 19h de dilluns a divendres (Festa Major inclosa). L'Ariel atendrà personalment a tothom que ho vulgui al despatx.

De moment i mentre feiem la inauguració hem rebut la primera visita, es tracta de la reusenca Marina Anguera, fidel seguidora del juantxisme, que ha signat, com a primera visitant, a la llibreta d'honor de la CORI.Tot això entre vermuts i begudes diverses.

El despatx es troba situat a l'entresòl de l'Ajuntament enmig d'un passadís i darrera d'uns plafons. El despatx disposa de taula, 3 cadires, telèfon, fax, ordinador, aire condicionat i uns micròfons d'espionatge que encara no hem trobat.

Aquesta setmana també és prevista la visita, entre d'altres, del Sr.Peña de l'AVV del Passeig Prim, per fer-nos arribar algunes queixes dels veïns cap al Govern. La gent de Reus ja confia amb la CORI, per que saben que és l'únic partit que defensarà els seus interessos dins el consistori.

Sabem que és un despatx provisional, excusa de més per tornar a fer una inauguració amb vermutet i bons amics quan ens donin el despatx definitiu.

Ja podem dir, ara si, "Queda inaugurat el despatx provisional municipal de la CORI. Hi esteu tots convidats".

Everybody's Juantxi !