RSS

Notícies

22 de juny de 2007

Juantxis del món units al voltant de les Festes de Sant Pere

Tot i començar la setmana de manera agitada, l'acabarem, agitant-nos d'una altra manera.

CORI - Oficina de Comunicació

Concerts de tot tipus, patchwork al carrer (molt juantxi), titelles, teatre d'actors i de polítics, concursos, etc. ompliran els carrers de la nostra ciutat.

L'home dels bigotis 

Festa Major 2007 

Tot i que la Festa Major és molt curta i poc intensa, segons el nostre parè, Reus s'omplirà per homenatjar al nostre Patró, Sant Pere.

El juantxisme aprofitarà aquests dies per quedar-se afònic cantant l'himne de Reus, composat per l'Ariel, botellà en mà. I és que si alguna cosa ens uneix, és aquesta, la botella.

La botella aquest any serà la protagonista de la Festa. Els preus de les cerveses i els cubates ja no són tant "populars" i això afavorirà trobar-se tot el terra brut amb botelles de vidre, fent inútil la campanya dels gots reciclables. Apujar els preus és la solució més fàcil però no la millor.

Des de la CORI ens preguntem per què sempre hem de fer emprenyar la gent apujant els preus de les begudes quan és Festa Major? Per què no ens regalen 5.000 litres de cervesa i es deixen d'imprimir tantes octavetes (tan poc ecològiques)? Per què no pensem més en la gent i no tant amb la butxaca?

Beure, ballar, saltar i passar-s'ho bé són els quatre manaments del juantxisme per aquesta Festa Major.

L'Associació d'amics dels Bigotis de Reus, us animen a deixar-vos un bigoti, pel dia de la revetlla de Sant Pere, en honor al nostre patró. Hi haurà premis pel bigoti més llarg, al més atrevit i al bigoti femení postís més macu. L'associació espera entregar-vos en breu a través de www.cori.cat l'agenda d'activitats alternatives que faran per la revetlla.

Divertiu-vos!