RSS

Notícies

20 de juny de 2007

La Guàrdia Urbana de Reus denúncia a 2 persones i en busca 10 més pels actes vandàlics a la Pça.Prim

Els fets del passat diumenge portaran cua...

CORI - Oficina de Comunicació

Ajuntament de Reus 

El comunicat a través d'internet diu: "...el cos de seguretat municipal ha tramitat diligències judicials per danys al patrimoni públic i expedients a la Subdelegació de Govern espanyol a Tarragona per alteració de l'ordre públic contra dues persones identificades com a presumptes autors dels incidents que el passat diumenge 17 de juny van tenir lloc a la plaça del Prim durant els quals es van cremar banderes catalanes".

Des de la CORI celebrem que la Guàrdia Urbana hagi actuat, en aquest cas, encertadament.

Des d'aqui, ja ho farem des del Ple també, demanem a la Guàrdia Urbana que intenti actuar una mica més ràpid, tal i com demostren que ho saben fer, quan ens posen les multes o intenten dissoldre les reunions de "bongaires" al Passeig Mata.

En el comunicat trobem a faltar que no s'especifiqui explícitament l'atac inhumà que ha patit l'estàtua del nostre fill il.lustre, el General Prim. Tot i això sabem que els vàndals pagaran els danys ocasionats a l'estàtua i esperem que també paguin pels danys morals ocasionats al poble de Reus.

Des de la CORI proposem com a càstig a aquests individus a que participin activament en la pròxima festa major, acompanyant als gegants de Reus vestits amb l'uniforme del Reus Deportiu. Creiem que el màxim representant de la Guàrdia Urbana, membre actiu de la Colla Gegantera, seria l'home ideal per inculcar les seves idees i valors a aquests personatges durant la festa major, i així, aconseguiriem rapidament la reinserció i integració al nostre poble d'aquestes persones.

Des del MODEDER (Moviment de Defensa de les Estàtues de Reus) agraeixen l'interés de la Guàrdia Urbana per defensar i honrar la memòria de l'estàtua del Prim, i els animen a seguir lluitant per defensar els drets de les estàtues de Reus.

Tots sóm de Reus!
Enllaços interessants