RSS

Notícies

18 de juny de 2007

El MODEDER (MOviment de DEfensa De les Estàtues de Reus) investigarà qui ha fet malbé l'estàtua del General Prim.

Aprofitant l'avinantesa aquests vàndals també van cremar 8 Senyeres municipals de cal Barato.

CORI - Oficina de Comunicació

El General Prim 

la cremà 

Casal Despertaferro 

la recremà 

Casal Despertaferro 

Després d'un final de lliga de futbol d'infart, camorristes ocasionals que sempre aprofiten la confusió de l'eufòria col.lectiva per fer malbé un acte que en principi ha de ser de celebració, van atacar l'estàtua del General Prim. L'acte vandàlic va ser diumenge 17 a quarts de dotze de la nit. Els vàndals van pintar-li la cara amb esprai al General, creiem de color blanc.

“Aquesta broma de mal gust no pot quedar sense resposta” ha declarat a la redacció el portaveu del MODEDER.

El Moviment de Defensa de les Estàtues de Reus té previst reunir-se amb l'Ariel Santamaria per tal que demani expliacacions, a qui cregui convenient, de per què la Guàrdia Urbana no va actuar amb contundència, com han demostrat recentment que ho saben fer, quan van veure com violaven l'estatua del nostre fill il.lustre.

Coses com aquestes són les que no poden ser la NOSTRA imatge de ciutat a la resta del món, i menys ara, que sóm el centre d'atenció mundial gràcies a la CORI. Gent incívica actuant impunament pels carrers de la nostra ciutat sense que la Guàrdia Urbana ho eviti. Nosaltres volem que la Guàrdia Urbana de Reus vetlli pels interessos de la gent pacífica i de les nostres estatues.

Tristament serem notícia arreu per aquests actes vandàlics, donant una “bona” imatge de ciutat, si senyor.

El MODEDER i la CORI lluitarem per la dignitat de les nostres estatues i la defensa dels nostres valors. Cap agressió sense resposta!

Juantxisme o Mort!
Enllaços interessants