RSS

Notícies

14 de juny de 2007

ACAMPADAJUANTXI2007

Aquest any, la temporada de festivals d’estiu ha començat quan encara no em passat Sant Joan!

CORI - Oficina de Comunicació
AcampadaJuantxi2007

AcampadaJuantxi2007 

Degut a la gran repercussió que tindrà l’acte d’investidura de l’Ariel Santamaria d’aquest dissabte a l’ajuntament de Reus, ja són molts dels joves, i no tant joves, que s’han organitzat per acampar a la porta de l’Ajuntament i aconseguir un dels 80 seients que hi ha al Saló de Plens.

En aquesta acampada no s’han de pagar quantitats desorbitades per entrar, es pot accedir al recinte amb begudes alcohòliques i el sexe a les tendes de campanya no està penat per la llei. El cap de cartell, tot i que encara no està confirmat, serà el mateix Ariel Santamaria, però sabem del cert que el BPPNIR farà tot el possible per aparèixer a la foto. Una de les altres grans novetats serà que en aquesta acampada la festa serà de nit, però el veritable espectacle el viurem el dissabte al matí...

L’arribada dels diferents politics dels BPPNIR a l’Ajuntament serà tot un espectacle. Com si per la catifa vermella passessin, aniran entrant un a un a la seu del consistori, a fora, però, la gent de l’acampada i les seccions joves dels partits del BPPNIR -n’hi ha?- rebran amb crits de joia i felicitació els seus càrrecs electes.

La festa seguirà al Saló de Plens. Com si d’un concert dels Rolling Stones es tractés, el preu de la primera fila no es pot pagar amb litres de vi... Imatges des de fora se’n veuran poques, com ja sabeu, el mateix alcalde, en un acte de total transparència i bon humor, ha prohibit l’accés dels mitjans de comunicació al Saló de Plens.

La cloenda d’aquesta gran festa la viurem desprès de tota aquesta mentida, a la Plaça del Mercadal, amb un bon vermut entre les mans, recollint les tendes i fonent-nos un fart de riure recordant aquelles cares d’estupefacció dels diversos líders del BPPNIR quan han vist consumat que la CORI, el poble, finalment estarà representat a l’ajuntament de Reus.

Vine a l’ACAMPADAJUANTXI2007!

La CORI pel poble!