RSS

Notícies

15 de juny de 2007

En Claudi Arnavat respon la instància presentada ahir per l'Ariel

Tot just dues hores i mitja després de fer cua a l'OAC, l'Ariel rep la resposta a casa seva.

CORI - Oficina de Comunicació

Censura? No gràcies! 

Ahir a les 13.26 h. l'Ajuntament de Reus va respondre, a la seva manera, la petició de l'Ariel, en virtut de l'article 24-1 de la Constitució espanyola que consagra el dret a la tutela judicial efectiva dels ciutadans davant de les Administracions.

La resposta, políticament correcta, no ens satisfà i ens crea alguns dubtes.

Per exemple, a partir d'ara, si als Plens no hi ha tanta gent, com demà, deixaran entrar a totes les càmeres que ho vulguin o ja és una decisió perpètua d'aquest govern tan "democràtic" donar a una empresa privada l'exclusivitat de les imatges del Plens Municipals, per intentar amagar informativament a l'Ariel i la CORI durant aquests pròxims 4 anys? Malauradament la malpensada de la CORI, i molts ciutadans i periodistes, apostem per aquesta darrera decisió.

L'Ajuntament és del poble i la informació de l'Ajuntament és pel poble. Sense manipulacions, ni mentides ni coaccions.

L'alcalde en persona ha hagut de donar vergonyoses explicacions al President del Col.legi de Periodistes de Catalunya i arribar a un acord, el que ells anomenen "pool", per garantir la llibertat d'informació. Aquest acord confirma la nostra tesi de que les càmares de Canal Reus no garanteixen suficientment la llibertat d'informació als ciutadans. El graciós del tema és que entre tots els mitjans que portin càmera, i estiguin acreditats, s'hauran de barallar per veure qui entra dins del Ple, i després reparteixi les imatges, sense censura, entre els altres mitjans. Des de la CORI proposem, com aperitiu a l'acte d'investidura, un Ring de boxa Municipal a la plaça Mercadal per els periodistes.

Que el BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus), sobretot la facció governamental (PSOE+ERC+IC), està treballant de valent per esborrar la CORI del mapa, no és cap novetat. Tothom sap que aquest govern tan legítim i democràtic, accepta de bon grat el resultat electoral del seu poble, per què ELLS són molt "democràtics" i d'"esquerres"! El més greu de tot és que no hagin treballat de valent aquests últims 8 anys pel nostre poble i si per intentar esborrar la CORI i els seus 1831 vots del Consistori.

La gent de Reus ha volgut que l'Ariel treballi per la gent del poble i els representi dins l'Ajuntament.

Mentre el BPPNIR es dedica a perdre el temps i els diners (dels nostres ciutadans), intenta amagar-nos de la vida pública (objectiu impossible, ja els avisem). Tot això ho fan, clarament, per poder seguir vivint en el seu oasi municipal i d'esquena a la gent que, amb els seus impostos, paguen els seus sous com a polítics "professionals".

La CORI defensarà els seus drets i els dels ciutadans i ciutadanes de Reus, amb la llei pel davant fins a la darrera conseqüència.

Us podeu descarregar, si us interessa, la resposta de l'Ajuntament a l'enllaç de la dreta.

Juantxisme o mort!
Continguts multimèdia
  • Resposta instància
Enllaços interessants