RSS

Notícies

14 de juny de 2007

L'Ariel Santamaria presenta una instància per defensar la llibertat d'informació al nostre Ajuntament

El BPPNIR està atemorit per la pèrdua de protagonisme, a favor de la CORI, en el pròxim acte d'investidura de Regidors.

CORI - Oficina de Comunicació

OAC 

Ajuntament de Reus 

Avui dijous 14 de juny, l'Ariel ha presentat una instància a l'OAC (Oficina d'atenció ciutadana), demanant si existeix algun acord, verbal o escrit, dictat pel mateix ajuntament, en el sentit indicat de privar l'accés als mitjans de comunicació a l'acte solemne d'investidura de Regidors del pròxim 16 de juny. Tot això, en virtut de l'article 24-1 de la Constitució espanyola que consagra el dret a la tutela judicial efectiva dels ciutadans davant de les Administracions.

L'Ariel després de rebre moltes queixes per part dels periodistes ha près aquesta decisió, com a ciutadà, per defensar el dret d'informar lliurement, en els actes públics del nostre Ajuntament.

El BPPNIR, amb l'Alcalde al capdavant, no sap com aturar l'augment desmesurat de popularitat de la CORI i del seu líder, l'Ariel Santamaria, tan a Reus com fora la nostra comarca. L'alcalde, molt mal aconsellat (als bars de Reus es diu que ha estat idea de l'Ortiz i del Claudi Arnavat), ha près una sèrie de mesures dràstiques de privacitat de la informació municipal que malauradament se'n parlarà a tot arreu.

El Col.legi de Periodistes de Catalunya ja està movent fitxa per lluitar contra aquesta decisió de l'Alcalde. Aquestes rabietes del BPPNIR priven a molta gent d'exercir la seva feina lliurement.

Si la CORI ha conseguit que amb 1000 euros parlessin de la nostra ciutat a tot el món d'una manera alegre, divertida i amb admiració, el BPPNIR aconseguirà, això si, gratuïtament, tornar posar a Reus, en pocs dies, a la primera plana dels mitjans de comunicació, locals i internacionals, com sempre ho ha fet, amb notícies negatives (no cal recordar-les) que degraden la nostra imatge de ciutat.

Si el BPPNIR es pregunta, on arribarà el Juantxisme? El Juantxisme es pregunta, on arribarà el BPPNIR?

Us seguirem informant. Us seguirem dient la veritat.

Llibertat d'informació, pels mitjans de comunicació, dins l'Ajuntament!
Enllaços interessants