RSS

Notícies

09 de juny de 2007

Buenafuente confessa en el seu "late night" que també és juantxi.

Ho podeu veure tot a Telecori, tv.cori.cat .

CORI - Oficina de Comunicació

L' Andreu Buenafuente dedica uns minuts a estendre el juantxisme per la península a través del seu programa d'Antena 3.

Ariel Santamaria i l'Andreu Buenafuente 

TELECORI 

L'alcalde també és molt Juantxi! 

Foto popular 

Que el Juantxisme s'estén a hores d'ara ja no ho qüestiona ningú. Tot Reus en va ple, fins i tot l'Andreu Buenafuente ha admès públicament que és un juantxi!

A on arribarà el Juantxisme és el què es pregunten atemorits els del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus, CUP inclosa).

El segment de població que admet ser Juantxi és, senzillament, espectacular. Ens hi trobem des del nostre cantautor més juantxi, el Messíes del Juantxisme i Regidor de l'Ajuntament de Reus, l'Ariel Santamaria, fins a manobres, jubilats, ballarines, actors, delinqüents, aristòcrates reusencs, cambrers, advocats, metges, informàtics, aturats, estudiants, politòlegs, tapissers,botiguers, músics, carters, jardiners... i l'Andreu Buenafuente.

Tal i com podeu veure a tv.cori.cat o a l'enllaç de la dreta, gràcies a les imatges cedides amablement per Antena 3, l'Andreu ens confessa davant un milió i mig de persones que és tot un juantxi.

Que l'Andreu Buenafuente és juantxi ja ho sabíem, el millor de tot és que ell també sap que ho és, i ho diu obertament en el seu programa davant de l'Ariel. El Juantxisme és així, tots portem un juantxi dins nostre, només falta descobrir-lo i disfrutar-lo.

De moment ens toca disfrutar d'un juantxi sense complexes com a Regidor a la nostra ciutat. Esperem que els 26 Regidors del BPPNIR aprofitin aquests 4 anys per aprendre de l'Ariel i treure el juantxi que porten dins.

Amb això no volem dir que tots els del BPPNIR es transfuguin a la CORI, no! El que volem dir, és que tots els del BPPNIR, també el López Mallol, admiren a l'Andreu Buenafuente, i com que l'Andreu Buenafuente ha confessat que és un juantxi... Que els hi queda ara al BPPNIR? El seu símbol mediàtic reusenc més internacional ha confessat que és un juantxi!! Ells que somiaven ser com el Buenafuente: simpàtics, graciosos, mediàtics i famosos... Ara hauran d'afegir "i juantxis".

Els 26 Regidors del BPPNIR ténen l'oportunitat única d'aprofitar aquests 4 anys, si la facció del BPPNIR anomenada TRIP-artit aguanta, per confessar i demostrar públicament que ells també són juantxis, com el Buenafuente.

Ara si, Everybody's Juantxi!