RSS

Notícies

08 de juny de 2007

La ressaca passa factura als membres de la CORI

CORI - Oficina de Comunicació

Alguns dels membres de la CORI que van participar a la festa de celebració del passat 27 de maig no van tornar a recuperar el coneixement –si és que abans en tenien– fins a quarts de sis de la tarda d’ahir.

Text alternatiu

Ressaca 

Kukuxumusu 

Text alternatiu

Pirata el del Gorro 

CORI 

Ahir, quan faltaven pocs minuts per dos quarts de sis de la tarda, es va aixecar de la ressaca electoral l’últim dels integrants de la CORI que encara dormia la mona a casa seva. El número 2 de la llista, Pirata el del Gorro, ha sigut el membre de la llista que més dies seguits ha dormit després de la festa del diumenge de les eleccions. Després de l’entrada triomfal a l’ajuntament, de la ruta per les seus del BBPNIR i la posterior ruta pels bars juantxis de la ciutat, els integrants de la CORI van anar caient de cansament pels racons dels bars i transportats a casa, l’endemà al matí, pels membres de la Brigada Municipal.

Tot i que des de l’Oficina de Comunicació de la CORI no hem lamentar cap baixa, sí que ha trascendit que el naturista Pirata el del Gorro va haver de visitar l’Hospital Sant Joan ja que de camí a casa, a causa de la gran borratxera que duia al damunt, va patir una gran caiguda.

Pel que fa als altres membres de la CORI podem desmentir categòricament els rumors que deien que van ser abduïts per un OVNI enviat des del racó fosc del BBPNIR, tot i que tampoc podem negar que ho hagin intentat.

Quan els integrants de la CORI van aconseguir aixecar-se, el Servei d’Informació de la CORI va haver de posar-los al dia i explicar-los com havia anat la jornada electoral i, sobretot, que el partit havia aconseguit un regidor a l’ajuntament de Reus. El que més gràcia ens va fer va ser explicar al número dos de la llista que durant la seva absència havia nascut el seu fill Diego, un juantxi més per treure Reus de la mediocritat.

Al cap i a la fi, des de la CORI estem molt contents perquè la nostra va ser una ressaca agradable, en canvi, la dels altres partits encara els hi dura i no és pas dolça!

La CORI pel poble!